Gravberget gård

   

Gravberget Gård eies av Borregaard Skoger AS, og driver som en bedrift i bedriften. Vi holder til øst i Hedmark, mot svenskegrensen. Gravberget Gård tilbyr gode møtefasiliteter, overnatting i herskapelig miljø og rekreasjon av ypperste klasse. Se bilder.

tlf 62 42 17 81  faks 62 42 17 77  postadresse 2438 Gravberget  e-post ivar.rustad@gravberget.no

Heder og ros

Vertinne på Gravberget Gård, Paula Brustad (t.v) mottar merket av styreleder i Norsk Kulturarv, Inger-Lise Skarstein, som bevis på at gården er bærer av Olavsrosa.Gravberget Gård har kvalifisert seg med god margin til kvalitetsmerket Olavsrosa. “Her har man tatt vare på kulturarven og gjort den tilgjengelig for alle”, sa styreleder i Norsk Kulturarv, Inger-Lise Skarstein under den høytidelige overrekkelsen lørdag 2.juni. Gravberget Gård forplikter seg med dette til å være en god ambassadør for en levende kulturarv, og til å formidle historien til sine gjester. Les mer i Østlendingen    Les mer om Norsk Kulturarv

Norsk Elgsenter søker etter daglig leder

Norsk Elgsenter er etablert på Gravberget Gård overtar driften av hele anlegget fra høsten 2006. I den forbindelse søkes det nå etter daglig leder for å iverksette planene på senteret. Norsk Elgsenter skal være et opplevelses- og kompetansesenter knyttet til elg og vilt. Bak Norsk Elgsenter står blant annet Borregaard Skoger ved Gravberget Gård, Våler Kommune og andre private interessenter. Se stillingsannonse

Badestamp & badstue

Badeanlegg i skogkanten! Vi tilbyr velvære i nydelige omgivelser med utendørs badestamp med dusj og badstu i tilknytning.

Les mer >

Eksklusiv elgjakt, Gravberget Gård

Opplev en spesiell elgjakt med oss på Gravberget Gård, Våler kommune. Fire dagers opphold og tre dager jakt. Tilbudet inkluderer helpensjon på Gravberget gård, samt alle transporter i jaktområdet og fra event. møteplass (flyplass). Vårt vertskap sikrer oss god mat, og menyen er preget av skogens viltarter. Vi legger alt til rette for at våre gjester skal få et hyggelig opphold og en sjelden jaktopplevelse.
Tidsrom i perioden: 5.-31.oktober.

Les mer >