For spesialisten

Laksefiske Ågårdselva

I Ågårdselva, Sarpsborg har vi tilgang til laksefiske i en av de bedre lakseelver i på Østlandet. Laks på 10-12 kg er ikke uvanlig. Ågårdelva er en avgreining av Glomma. Borregaard Skoger leier ut fiskerettene til Nedre Glomma og Omland Fiskeadministrasjon NGOFA. I tillegg disponerer vi noen kort selv – for tiden utleid. Vi har også hytte til utleie ved elvekanten. Kontakt NGOFA for mer informasjon om de ulike vald, kjøp av fiskekort, fangsstatistikk med mer.

Fiskebu med garnrett, Osensjøen Trysil

Osensjøen er et populært fiskevann med ørret, sik og abbor. På vestsiden har vi fiskebu med plass til 2 personer ledig for korttids- evt åremålsleie. Med i leien inngår garnrett på egen grunn – egne garn må medbringes. Robåt inngår i leieprisen. Fiskekort løses for hele vannet.

Les mer >

Ørretfiske i Trysil

Idyll ved Ørtjern Høljedalen, TrysilI Høljedalen i Trysil, sør-vest i kommunen har vi eiendommer som inngår i Vestre Trysil Utmarkslag. Her er det godt tilrettelagt for sportsfiske i hele dalføret. Ørret og  abbor trives godt i de mange elver, bekker og skogsvann.

Les mer >