Fiske

Fiske

Solnedgang og snart bettTilbud legges ut fortløpende. Vi har hytter og koier til utleie ved gode fiskeplasser. Fiskekort og kart fås ved lokalkontorene eller hos våre samarbeidspartnere. Dette står nærmere beskrevet under de ulike tilbud.

Koieferie på Finskogen

Utleie av koier inkludert fiskekort og områdekart. Føl villmarkslivet på pulsen! Vi har koier som er disponible for leie hele året. Koiene er av vekslende størrelse med 4-6 sengeplasser. Alle er godt utstyrt med nødvendige kokekar, bestikk, dekketøy, propan-koke-apparat og parafin eller propanbelysning. Vedfyring. Bilvei helt fram til alle koiene.

Les mer >

Fiskebu med garnrett, Osensjøen Trysil

Osensjøen er et populært fiskevann med ørret, sik og abbor. På vestsiden har vi fiskebu med plass til 2 personer ledig for korttids- evt åremålsleie. Med i leien inngår garnrett på egen grunn – egne garn må medbringes. Robåt inngår i leieprisen. Fiskekort løses for hele vannet.

Les mer >

Ørretfiske i Trysil

Idyll ved Ørtjern Høljedalen, TrysilI Høljedalen i Trysil, sør-vest i kommunen har vi eiendommer som inngår i Vestre Trysil Utmarkslag. Her er det godt tilrettelagt for sportsfiske i hele dalføret. Ørret og  abbor trives godt i de mange elver, bekker og skogsvann.

Les mer >

Godt ørretvann på Finnskogen, Gravberget

Familievennlig villmarksferie på sitt beste. Vi leier ut hytte i tilknytning til godt fiskevann i godt turterreng. Føl villmarkslivet på pulsen.

Les mer >