Skog

Skogsferie i Gravberget

VILLMARKSFERIE SOMMER SOM VINTER.
Skogskoier og hus for utleie med varierende størrelse, fra 34- 72 kvm (4-6 sengeplasser), er disponibel for leie hele året. Alle koiene er godt utstyrt med nødvendig kokekar, bestikk, dekketøy, propanapparat og parafinbelysning. Vedfyring. Bilvei fram til alle koiene. Skogskoiene ligger spredt rundt i Gravbergsskogens 220.000 daa. Området er godt egnet for friluftsfolk, som foretrekker turer i skog og mark sommer og vinter. Her er fiskemuligheter og gode bærområder. Bare 1 times kjøring med bil til Trysilfjellet.

Les mer >

Koieferie på Finskogen

Utleie av koier inkludert fiskekort og områdekart. Føl villmarkslivet på pulsen! Vi har koier som er disponible for leie hele året. Koiene er av vekslende størrelse med 4-6 sengeplasser. Alle er godt utstyrt med nødvendige kokekar, bestikk, dekketøy, propan-koke-apparat og parafin eller propanbelysning. Vedfyring. Bilvei helt fram til alle koiene.

Les mer >

Stor og romslig hytte Høljedalen, Trysil

Stor hytte tilrettelagt for å kunne ta imot grupper på opptil 19 personer. Passer for både familier, bedrifter og organisasjoner. Høljedalen er unik. Går du 100 meter er du ved Hølja – en av Trysils bedre ørretelver. Dalføret har også andre gode fiskevann. Robåt kan stilles til disposisjon. I Høljedalen finner du roen.

Les mer >

Aktuell Informasjon